Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


  

1. évad

 1. rész - Az Átváltozás

Rikki, Cleo és Emma kimennek a tengerre Zane motorcsónakjával. A csónak lerobban, és kieveznek a Mayko - szigetre. Emma telefonálni szeretne, de nem tud a térerőhiány miatt, ezért elindulnak a sziget teteje felé. Cleo közben beleesik egy barlangba, ahova Emma és Rikki is követi őt. A barlangból csak a víz alatt tudnak kimenni, ezért beleugranak a vízbe. A vízben különös dolog történik velük. Másnap ha egy vízcsepp éri őket, sellővé változnak, akik külöleges erőket birtokolnak.

 

2. rész - A medencés buli

Miriam mindenkit eghív a medencés bulijára. Emmáék nem tudják mit tegyenek, hiszen egy MEDENCÉS buliról van szó, ahol rengeteg a víz. Cleo betegnek álcázza magát, csakhogy elmehessen a buliba. Zane és haverjai beledobják Cleot a vízbe és Cleo átváltozik. Lewis segít kihúzni őt a medencéből, Rikki pedig megszárítja az erejével.

  

3. rész - A nagy fogás

Cleo nem akarja elfogadni, hogy hableány. Még mindig utálja a vizet, és eltereli az úszásról a témát a teknősökre. Rikki és Emma kiszabadít egy teknőst egy halászhálóból. Később derül ki, hogy az a hajó, ami elfogta a teknőst Cleo apjáé volt. Cleo rájön, hogy nem az apja volt aki szabálysértést követett el, hanem az egyik alkalmazottja így Cleo követi a tengerben. Elfogják Cleot, de mielőtt meglátnák őt, Rikki és Emma kiszabadítják a hálóból. Végül minden kiderül, és Don kirúgja a szabálysértőt.


4. rész - A pizsibuli

Emma édesanyja minden évben rendez lányának egy pizsibulit.  Emma nem szeretné, ha ebben az évben is lenne, mert fél, hogy meglátják őt sellőként. Végül Rikkiék rábeszélik őt, és megtartják a pizsamapartit. Sajnos két hívatlan vendég, Miriam és Zane is elmegy.  Miriam megpróbálja ellopni Emma nyakláncát, de Rikki szerencsére rajtakapja. Cleo közben vizes lesz, és sellővé válik. Gyorsan bemenekül a szekrénybe, és belebújik egy hálózsákba. A fürdőszobában Emma segít őt megszárítani, és folytatódik a buli, de már kellemesen, mivel Zane és Miiam is elmegy. Végül Emma Cleonak adja a nyakláncát.

     

5. rész - Cleo naplója

Jelmezverseny indul, aminek a témája a tenger és Miriam is nevez rá. Ezt egyből eldicsekszi Cleonak. Cleot ez nagyon felbosszantotta, ezért ő is benevezett a versenyre. Közben Kim megtalálja Cleo tikos naplóját, és rájön, hogy Cleo, Emma és Rikki sellők. Később ezt elmondja Elliotnak, és ezek után megpróbálják leleplezni őket. Majd azt hitték, hogy Tiffany, Miriam és Lewis is sellők, tehát már új tervet eszeltek ki a leleplezésükre. A versenyen akarták őket lebuktatni. Miriam pont hableánynak öltözött, így  Kim azt hitte hogy ő átváltozott. Elliottal vizet fecskendeztek a színpadra. Cleo szerencsére nem ázott meg, mert használta az erejét. Végül Cleo azt mondta Kimnek, hogy az a napló csak egy házi feladat volt.

 

6. rész - Az első szerelem

Elliot meg akarta mutatni Rikkinek, hogy mennyire tud szörfözni, pedig Byron megtiltotta neki. A fiú a vízben fuldokolni kezd, és Rikki kimenti. Persze Elliot nem látta őt sellőként.  Ezek után a fiú teljesen belehabarodott Rikkibe, és mindenféle ajándékokat adott neki. Rikki megmondta neki, hogy kopjon le róla, erre Elliot eltűnt két napra. Mindenki őt kereste, majd Rikki megtalálta az állatkert pálmaházában. Kibékültek, és mire ki akartak volna menni, az ajtó bezárult, és az öntözőberendezés működésbe lépett. Emma, Cleo és Lewis időben értek oda, és mire a víz az ajtóhoz ért Rikkiék kint voltak a szárazon.

 

7. rész - Telihold

Emma szülinapi bulit szervez édesapjának. Miss Chatem találkozik Cleoval, és figyelmezteti őt a teliholddal kapcsolatban. Emma azonban meglátja a hold tükörképét, és kikel magából. Később elmegy a Mayko - szigetre, és Cleoéknak sikerül visszavinniük Emmáék medencéjéhez, se Emma sehogy sem változott vissza. Byron és Emma csókolóznak a jakuzziban. Majd elviszik a kávézóba, ahol vele is alszanak. Reggel, amikor a hold lemegy Emma semmire nem emlékszik az estéből.

  

8. rész - A tudomány ára

Lewis állást kap egy tengeriológus asszisztenseként, és a lányok nagyon félnek, hogy elárulja a kutatónak a titkukat. Lewis megvizsgál egy körömdarabot Dr. Denman laborjában. Közben bemegy a kutatónő, és Lewis zavarában ottfelejti a mintát. A kutatónő megvizsgálta a mintát, és meglepődött. A lányok kérik Lewist, hogy többet ne menjen Denman közelébe. Azonban a fiú nem hallgat rájuk, és kitörli az adatokat Denman számítógépéből, majd a mintát is elviszi, így nem marad semmi bizonyítéka Denmannak.

  

9. rész - Veszélyes Vizeken

Cleonak meghal a hala, temetés rendeznek Emmával. Rikki nem túl együtt érző vele, ezért Cleo megharagszik rá. Rikki kárpótolni akarja úgy, hogy visz neki egy különleges halat a tengerből. Útközben találkozik egy helyes fiúval, és később dolgozik is neki, mint halbeszerző. Rikki meggazdagodik, de közben kiderül, hogy a munkaadója átverte. Illegális helyekről szerzi a halakat. Végül utána és csapata után megy, és Emmáék segítségével le is leplezi őket.

 

10. rész - A kamera nem hazudik

Versenyt rendeznek, hogy ki tudja a legjobb három perces kisfilmet készíteni. Zane nyerni akar, megkéri Lewist hogy segítsen neki. Zane rekordidő alatt körbe akarja hajózni a Mayko - szigetet. Közbn beleesik a vízbe, és a cápák körülveszik őt. Lewis csónakja bedöglik, nem tud neki segíteni. Rikki azonban a segítségére siet. A kamer mindvégig a vízben volt, és rögzített mindent. Lewis kifigurázta a videót, és megnyerte  versenyt. Zannek senki nem hitte el, hogy életveszélyben volt, kivéve Rikkit, és ezt a lány el is mondta neki.
 

11. rész - Az úszóverseny

Úszóversenyt hirdetnek a városban, és Byron jelentkezik is rá. Megkéri Emmát, hogy legyen az edzője. Az első napokon minden edzés normálisan megy, majd mindketten nagyon vonzódni kezdenek a másikhoz, csókolóznak is. Majd Emma szigorú lesz Byronhoz, és a fiú nem bírja már, ezért abbahagyja az edzést. Később bocsánatot kér a lánytól, de Emma nem akar neki tovább segíteni. Byron elmegy a versenyre, reménykedve benne, hogy Emma is ott lesz. Emma odaér a versenyre, és Byron megnyeri a kupát.

 

12. rész - Egy újabb telihold

Kiderült a karaoke alkalommal, hogy Cleonak szörnyű hangja van. Rikki, Lewis és Emma elmennek aznap este Cleohoz. Sajnos telihold van, és Cleo meglátja a hold képét. Hirtelen csodaszép hangja lesz, és minden fiút elbűvöl, még Lewist is, akivel azon az éjjelen csókolózott is. Cleo énekel a rádióban, és másnapra több száz fiú van a házuk előtt. Cleo apja elküldi őket. Közben lemegy a hold, és visszatér Cleo rettenetes hangja.

 

13. rész - A hajótörés

Miss Chatem egy hajóban él a kikötőben, amit el akarnak tőle venni. Az éjszaka folyamán kihajózik, hogy megmentse a hajóját, de Zane utána megy. Elkezd Miss Chatemmel veszekedni, amiért elsüllyesztette a csónakját, és a hölgy szívrohamot kap. Zane nem tud mit tenni. Cleoék utánuk mennek, és átrakják a csónakba Miss Chatemet. Zane egyedül marad, a hajó süllyedni kezd, és az ajtó beragadt. Emma lemerül, hogy segítsen Zanenek, de sajnos a fiú meglátja Emma farkát. Aztán Zane mindig csak a sellőkről beszél.

 

14. rész - Meglepetés

Cleo nemsokára ünnepli a 16. szülinapját. Édesapja szervez neki egy gyerekeknek való bulit, ami Cleonak egyáltalán nem tetszik.  Kiúszik a tengerbe, és a Mayko ? szigeten köt ki. Közben Lewis és Zane a sellőt kutatják. Lewis meglátja, hogy valami közeledik feléjük. Cleo volt az, és megpróbálta Zane figyelmét elterelni a Mayko szigetről. Lewis és Zane elmennek a Mayko - szigetre, és Lewis Cleo után megy. Mondja neki, hogy ete legyen a kávézóban. Cleo elmegy, és nagyon megörül, amikor meglátja a saját korosztályának való bulit, amit Lewis szervezett. Otthon elmagyarázza az apjának, hogy már nem kislány.
  

15. rész - Fagyos hangulatban

Emma a kávézóban dolgozik, majd Rikkit is felveszik. Wilfred elutazik a hétvégére, és Emmára bízza az üzletet. Miriam keresztbe akar tenni Emmának, így kikapcsolja a fagyasztást a raktárban. Rikki nagyon pocsékul bánik a vendégekkel, így össze is veszik Emmával a raktárban. Emma észreveszi, hogy olvadozik minden, így megfagyasztja a raktárban lévő dolgokat (Miriamat is). Csak másnap veszi észre, hogy Miriammal mi történt. Rikki segítségét kéri, és kiolvasztják a lányt. Wilred közben megérkezik, és Rikkit akarja kinevezni Emma helyére. Rikki szándékosan durván bánik az emberekkel, hogy kirúgják őt, és Emma dolgozhasson tovább.

    

16. rész - Szerelmi bánat

Cleo az állatkertben beleejti a nyakláncát a delfines medencébe, és beugrik érte. A delfin nagyon megszereti őt, és barátságába fogadja. Az állatgndozó zt kéri Cleotól, hogy foglalkozzon többet a delfinnel. Zane megkéri Cleot, hogy vigye őt be a könyvtárba. A szülők gyanakodni kezdenek, hogy mindig egy időpontban tűnik el Zane és Cleo is, azt hiszik, hogy járnak. Később minden elrendeződik és tisztázódik.

 

17. rész - A karantén

Rikki és Cleo Emmánál vannak. Éppen suliba kéne menniük, megírni egy biológiadolgozatot, amire Emma egész hétvégén készült. Sajnos elkezdett esni az eső, és Cleo ájulást tettet, hogy ne keljen az esőbe kimenniük. Majd Emma és Rikki is beteget színlelnek. Később kijön az orvos, aki megállapítja, hogy egy súlyos vírusfertőzésről van szó. Majd a helyzet egyre komolyabb lesz, és Emma mindent bevall, hogy csak színjáték volt az egész a biológia dolgozat miatt.

   

18. rész - Újabb telihold

A lányok felkészülnek a teliholdra Lewis segítségével, azonban mégsem eléggé, mert Rikki a hold hatása alá kerül. Körülötte minden felforr, felrobban, még Emma kezét is megégeti. Kiszökik a Meyko - szigetre, ahova Zane is elmegy, és találkoznak egymással. Zane nem érti, hogy miért ég minden Rikki körül. Oda ül mellé, és együtt érez vele, meg is csókolják egymást, ed közben Zane elájul. Lewisék Rikki után mennek, és Lewis Zanenek segít, a lányok pedig Rikkinek. A lányt beviszik a barlangba, és próbálják lehűteni a testét. A hold lemegy, és Rikki visszanyeri igazi önmagát.

    

19. rész - A látogató

Angela, Cleo és Kim unokatestvére látogatóba érkezik hozzájuk. A lány nagyon makacs, és önző. Cleo apja Cleora bízza Kimet és Angelát. Angela szörfözni akar menni, de Cleo nem viszi el, helyette az állatkertbe mennek. Angela megszökik a lányok elől, és egy pelikánt visz Kimék házába. Cleo a húgát gyanúsítja a pelikán hazavitelével. Közben Angela szörfözik. Kim és nővére összevesznek, Cleo beviszi a pelikánt az állatkertbe. Emma, Rikki és Lewis megkeresik Angelát, és hazaviszik. Cleot kirúgják, majd visszaveszik a pelikán miatt az állatkertbe, és kiderül, hogy mindenről Angela tehet.

  

20. rész - A horgászverseny

Hamarosan lesz a horgászverseny, amit Lewis nagyon meg akar nyerni saját készítésű csalijával. Cleo elkiséri őt, és látja, hogy mindenki kineveti Lewist a csalija miatt. Lemerül, és ráakaszt egy több mint 5 kilós halat a horgára. Lewist kizárják a versenyből, mert mélytengeri halat fogott, és nem ér el addig a csalija ahol ez a halfajta él. Közben Rikki elmegy egy trainigre, ahol megtudhatja, hogy hol lehet pént keresni. Közben találkozik Zannel, és felmennek Zane apjának a teraszára. Elered az eső, és Rikki az eresz alá húzódik. Majdnem megcsókolja őt Zane, és összemelegednek. Rikki elmegy, de Zane utána rohan, és megcsókolja őt. Végül A lányok mindegyik horogra ugyan olyan halat akasztanak, mint Lewis horgán volt, és végül a fiú megnyeri a versenyt.

  

21. rész - A hajfestés

Byron megemlíti Emmánk, hogy milyen kiszámítható. Emma ezt nagyon komolyan vette, befestette a haját vörösre, de sajnos csak akkor látszik, ha sellő lesz, mivel sellő volt amikor befestették. Zane ekéri Cleo apjától a felszerelését, hogy le tudjon menni az elsüllyedt hajóhoz. Miss Chatem elmondja a lányoknak, hogy van egy kép a hajón, amin a barátnőivel van lefényképezve sellőként. Emma lemegy érte, és Zane meglátja, amikor elúszik. Mindenkinek elmondja, hogy mit látott, de senki nem hisz neki. Rikki mondja Zanenek, hohy ha nem beszél többet a sellőről, akkor randizik vele.

 

22. rész - Mint partra vetett hal

Emma és Cleo meglátja Zanet és Rikkit a moziból elmenni. Elmondják Lewisnak, és megkérik hogy kémkedjen Zane után, de nem vesz észre semmit. Horgászni megy, amikor meglátja Rikkit és Zanet együtt a parton. Zane éppen egy drága ruhát adott a lánynak. Cleo és Emma elhívják Rikkit a barlanga, hogy válasszon közülük: ők vagy Zane. Rikki semmit nem mond, csak elúszik. Zane megkéri Rikkit, hogy menjen el vele az apja ebédjére. Ott van Emma és családja is. Kiderül, hogy Harrison át akarja építeni a Mayko - szigetet üdülőszigetté. Rikki ennek ellenáll, és elúszik a barlangba. Amikor a lány visszament az ebédre, erős érvekkel támasztotta alá, hogy miért nem szabad a Mayko - szigethez érni. Végül Zane és Emma is mellé állnak, és kibékülnek.

 

23. rész - A mélység titka

Rikki és Zane elmennek sétálni, és közben Rikki meglát egy ugyanolyan nyakláncot az egyik kirakatban, mint Cleoé. Zane meg akarja venni neki, de sajnos Miriram megelőzte. Közben Rikki gyűjti a pénzt a nyakláncra. Miriam azt mondja Zanenek, hogy ha ad neki egy csókot, akkor odaadja neki a nyakláncot. Zane megcsókolta őt és ezt Rikki is látta, aki nagyon megsértődött a fiúra. Miriam beledobja a tengerbe a nyakláncot, és Zane utána ugrik. Felhozza, majd odaadja Rikkinek, aki nagyon megörül neki. Végül Miss Chatem is odaadja Emmának a sajátját, így már mindhármuknak van.

 

24. rész - A szerelem varázsa

Emma osztály bulit szervez a kávézóban. Rikki Zanenel megy, Emma egyedül és Cleo Natetel. Közben Lewis feltalál egy szert, ami vízállóvá teszi a lányokat. Lewisnak csak Cleoéknál jut eszébe a buli és hogy ne hívta el Cleot. A fiú a bulira egyedül megy, de közben a lányoknak vörös kiütéseik lesznek a szertől, így el kell menniük a barlangba. Lewis utánuk megy, és elmondja Emmának és Rikkinek, hogy Zane és Byron még várják őket. Mindketten visszamennek. Cleo és Lewis kettesben maradnak, elcsattan az első csók és járni kezdenek.

  

25. rész - A veszély visszatér

Dr. Denman, a tengerbiológus újra visszatér a városba. Felkeresi Lewist, azért hogy megtudja tőle hogy honnan volt a sejtminta, de a fiú nem mondd semmit. Zane adja neki azt a tippet, hogy a Mayko ? szigeten kell keresni. A barlangban talál is egy pikkelyt, ami ugyan olyan összetételű volt mint a körömminta. Víz alatti érzékelős kamerákat állít a mayko szigethez, és lefényképezi a lányokat, miközben a barlangba úsznak. Harrison és Zane is ott volt a hajón, ezért látták ők is a fotókat. Zane nem látta a sellők arcát, de Harrison igen. Zane elmondja Rikkinek, aki elmondja Emmáéknak is.

 

 
26. rész - Dupla csavar

 Kiderül, hogy a lányok sellők. Elfogják a Mayko ? szigeten őket, és Zane meglátja, hogy Rikkiék azok. Közben Lewist bezárják Denman hajójába. Zane kiszabadítja Lewist, és együtt segítenek a lányoknak megmenekülni. Másnap lemondanak az erejükről Denman szeme láttára. Később kiderült, hogy csak 12 órára ment el az erejük.2. évad

 1. rész - Viharos időjárás

Lewis letöltött egy csillagászati programot, amivel tudja, hogy mikor kel majd fel a hold. Cleo szülei válásban vannak, és Mr. Sertori megkéri Cleot, hogy Kimet vigye el a koncertre, de ő nem akarja, mert Kim mindig ellopja tőle a ruháit. Este átmegy Emmához Rikkivel és Lewissal együtt. Lewis kiszámolja, hogy csak egy óra múlva fog felkelni a hold. Azonban a hold már rég fenn van, és mindhárom lány meglátja. Elúsznak a Mayko - szigethez a barlangba, ahova besüt a holdfény. Lewis utánuk megy, és megpróbálja a lányokat hazavinni, de ez nem sikerül neki. A lányok új erőket kaptak, és hatalmas vihart okoznak vele, Lewist is kirepítik a vulkán kúpján keresztül. Másnap semmire sem emlékszenek, csak meglepetten tapasztalják új erejüket. Mindhárman találkoznak a kávézóban és elmennek Lewist megkeresni a Mayko - szigeten.


2. rész - Önuralom

Cleo és Lewis az iskolában találkozik Charlottal, az új lánnyal. Cleot nagyon zavarja, hogy Lewis mindent helyette akar megcsinálni. Lewis segít a lányoknak, hogyan uralják az erejüket, de Cleonak nem sikerül. Cleo és Lewis szakítanak. Emma nagyon mérges, mert Nate öccse nem hagyja érvényesülni Elliotot a fociban, ezért megfagyasztja alatta a füvet, és elesik, így Elliot lövi be a gólt. Aztán egy hétre csapatkapitánnyá választják őt. Lewis Charlottól tanulta, hogy a festészet segít a gyengéd mozdulatokban. Közben Charlotte egyre joban közeledik Lewishoz.

    

3. rész - Hiába menekülsz

Zane visszatér a városba, és találkozik Rikkivel. Mindketten szerelmesek egymásba, és később összejönnek a Mayko - szigeti barlangban. Cleo fél, hogy van valami Charlotte és Lewis között, mert megtalálta a lány naplóját, és talált benne egy képet, amin azt hitte, hogy ők csókolóznak. Később kiderült, hogy Charlotte kedvenc színdarabjából volt egy kép, a Rómeó és Júliából.

 

4. rész - Tűz és Jég

Rikki ott alszik Emmánál, és nagyon megszeretteti magát Elliottal. Elliot már nem is törődik Emmával, csak Rikkivel. Emma nagyon mrges lesz, és bulit szervez, mert unja, hogy mindig ő a "jó kislány". Kiderül, hogy Nate karatézik és szerelmes Cleoba, így csokit küldd neki. Lewis is elkezd edzeni. A bulin Cleot meg akarja csókolni Nate, de nem jön neki össze, mert Lewis odaér. Verekedni akarnak, és eltörik a delfines szobor, amit Emma édesanyja a lányra bízott. Megjönnek Emma szülei, és Rikki magára vállalja az egészet, de aztán Emma mindent bevall.

 

5. rész - Hókusz Pókusz

Lewis talál egy régi könyvet, amiben le van egy varázsszer elkészítése. El is készítik a kávézóban, de nem hat, csak akkor ha a lányok sellők. Ott hagyják a szert, és az egyre gyorsabban nőni kezd. Másnapra már az egész raktárak elborította. A lányok nem tudnak vele mit csinálni. Közben megérkezik Wilfred, aki videósokat hívott, hogy készítsenek a JuiceNet-ről videót. Emmáék feltartják őket, amíg a kávézóban Lewis és Cleo rendet raknak.

 

6. rész - Kukta

Cleo szülei elváltak. A lány meglátja ahogy az apja virágot ad egy idegen nőnek. Délután azzal a hírrel fogadja Mr. Sertori a lányait, hogy az a nőszemély náluk fog vacsorázni a lányával. A lányok nem fogadják jól a hírt, de megteszik azt amit az apjuk kér. Este odaér a nő és a lánya aki nem más mint Charlotte. Később elmegy Lewis és Emáék is. Hatalmas felfordulást csinálnak. Cleo apja tisztázza lányaival, hogy csak egy ügyfél, aki tőle akar halat venni. Ekkor már nagy bűntudatot érzett Cleo, és Rikkiék segítségével mindent helyrehoznak.

 

7. rész - Meleg helyzet

Cleot kirúgják a munkahelyéről, és a helyére Lewist veszik fel. Emma és Rikki nem hagyják annyiban, és tönkreteszik Lewis munkáját a delfines medencéből. Sajnos elfelejtik visszacsukni a kaput a medencénél, és a delfin kiúszik. Mindenki Lewist okolja. Emmáék megkeresik a delfint, és visszaviszik. Tisztázódik a helyzet, és Cleo visszakapja régi állását.

 

8. rész - Nem számít hol laksz

Egyik nap Rikkit hazakíséri Zane, de a lány nem akarja behívni őt. később Nate és Zane motoroznak, és meglátnak egy régi, márkás motort. Nate letöri a márkát róla.  Egy férfi jön ki az ajtón mérgesen, és Zanék elhajtanak a motorukkal. Másnap vesz Rikkinek egy mp4-et, de Rikki nem akarja elfogadni, mert mérges rá. Zane elviszi Rikkiék házához, de kiderül, hogy Rikki nem is ott lakik, ahova tegnap hazakísérte őt. Zane visszaviszi a márkát a motorra és kiderül, hogy Rikki lakik ott. Rikki és Zane kibékülnek, de Rikki apja még mindig mérges a fiúra. Másnap Zane megszereli Rikki apjának a motorját, és kibékül vele is. Később Rikki, az apja, Zane, Lewis, Emma és Cleo is együtt grilleznek Rikkiéknél.

  

9. rész - Lovaslecke

Elliot meg akar tanulni lovagolni, ezért beíratják egy lovas oktatóhoz. Emmának kell elkísérnie. Neki nagyon megtetszik Ash, a lovas oktató fiú. Másnap Elliot leesik a lóról. Ash segít neki, és megkéri Emmát, hogy vigye el a lovat. Amíg emma kinyitja a kaput, a ló eszik valamilyen füvet, és beteg lesz tőle. Este Emmákhoz megy Ash és Elliot meghívja őt, hogy vacsorázzon velük. Cleoék ilyenkor látják először Asht. Asht felhívják, hogy Elliot lova beteg lett. Emma tudta, hogy az ő hibája, és ezt el is mondta Ashnek. A lány ott marad a lóval, és reggelre meg is gyógyítja.

  

10. rész - Ez a hajó elúszott

Cleo bukásra áll biológiából és az apja felfogad mellé egy tanárt, aki nem más mit Charlotte. Másnap Charlotte és Lewis a Mayko - szigetre mennek kirándulni. Cleoék utánuk mennek. Charlotte próbál minél közelebb kerülni Lewishoz, és közben Cleo beleesik a vízbe. Charlotte elindul megnézni, hogy mi volt az a csobbanás a szikla mögött. Lewis meglátja Cleot, és visszahúzza Charlottet. A lány megcsókolja Lewist, és ezt Cleo is látja. Másnap Cleo nagyon mérges Lewisra és örülis egyben, mert átment a biológia vizsgán.

 

11. rész - Kincsvadászat

Zane elkezd kutatni egy elsüllyedt szobor után. Megkéri Rikkit, hogy segítsen neki a keresésben. Rikki elvállalja a jutalomért, és bevonja a keresésbe Emmáékat is. Később rájönnek, hogy Rikki nem mondott el mindent a szoborról, és otthagyják őt. Rikki tovább keresi, de már egyedül és meg is találja. Amikor Zane felhúzná a fémdobozt, amiben a szobor van hirtelen elszakad a kötél, és ráesik Rikkire. Zane gyorsan felhívja a lányokat és Lewist. Azán a  Mayko - szigeten észhez is tér a lány, és Zane neki adja a pénzt, így nem kell Rikkiéknek elköltözniük.

 

12. rész - Haléhség

Emma a tengerben úszik, amikor meglát egy érdekes korallt, amit odaad Cleonak. Sajnos az ujját meg is vágja vele, és furcsán kezd viselkedni. Lewis és Cleo rájönnek, hogy a korall miatt van az egész. Emma beoson a házukba, ahol csak a szülei vannak otthon, mert a házassági évfordulójukat ünnepelik. Cleoék is odamennek és Lewis egy oldattal visszaváltoztatja Emmát. Szerencsére Emma szülei nem veszik észre lányuk furcsa viselkedését.

   

13. rész - Holdkór

Cleoék minden évben rendeznek egy sátorozást a Mayko - szigeten. A lány tudja, hogy nagyon unalmas lesz, ezért ráveszi apját, hogy hagy menjenek velük Emmáék is. A Mayko - szigeten találkoznak Lewissal és Charlottal is. Kiderül hogy aznap éjjel telihold lesz. Éjjel Charlotte és Lewis eltűnnek, Cleo utánuk megy. Majd Emma és Rikki is. Mindhárom lány a hold hatása alá kerül. Charlotte majdnem sellővé válik, de Emma szerencsére megakadályozza ezt.

bezár
látogatók száma: 58832
bezár
2008 Július
10
csütörtök (Amália)
bezár
bezár
bezár
Mit csinálsz nyáron?
Hirdetés

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.